ΕΛΛΗΝΙΚΑENGLISH

‘Ετοιμος Χλοοτάπητας

Έχοντας ως κύριο γνώμονα της εταιρικής της πολιτικής την αδιάλειπτη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της, η εταιρεία μας ανακοίνωσε πρόσφατα ότι μπορεί πλέον να προμηθεύσει με έτοιμο χλοοτάπητα (SOD) τους ανά την Ελλάδα συνεργάτες της (γεωπόνους, κηποτέχνες, αρχιτέκτονες τοπίου, τεχνικές – κατασκευαστικές εταιρείες, εργολάβους πρασίνου).

Γνωστή εδώ και πολλά χρόνια, για την παραγωγή και διάθεση καλλωπιστικών φυτών (φυτών κηποτεχνίας) όλων των ειδών και ποικιλιών, καρποφόρων δέντρων, εσπεριδοειδών και ελιών, με μεγάλη γκάμα μεγεθών των παραγόμενων προϊόντων, η εταιρεία μας διαθέτει πλέον ένα ακόμα υλικό που ανταποκρίνεται στις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές. Το χαρακτηριστικό αυτό, άλλωστε, είναι πάντα η απαραίτητη προϋπόθεση, για την προώθηση και διάθεση οποιουδήποτε προϊόντος από τα ΦΥΤΩΡΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Βασικός στόχος της επέκτασης αυτής των δραστηριοτήτων της εταιρείας μας είναι η πλήρης κάλυψη των αναγκών των πελατών της σε έτοιμο γκαζόν, μέσω της προσφοράς ευρύτατης γκάμας ποικιλιών: μείγμα ήλιου, σκιάς, διχόνδρα (τριφυλλάκι), υβρίδιο Βερμούδας, Paspalum, για διάφορες εφαρμογές (ιδιωτικές κατοικίες, ξενοδοχειακές μονάδες, γήπεδα ποδοσφαίρου και γκολφ, κτίρια γραφείων εταιρειών κ.λ.π.).

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΕΤΟΙΜΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ

  • Άμεσο και σίγουρο αποτέλεσμα, χωρίς χάσιμο χρόνου, χωρίς ταλαιπωρία ή πιθανή αποτυχία λόγω εντόμων, ασθενειών ή καιρικών συνθηκών.
  • Εγκατάσταση όλες τις εποχές του χρόνου, ακόμα και όταν δεν μπορεί να γίνει σπορά.
  • Τοποθέτηση και σε επιφάνειες όπου η σπορά είναι αδύνατη (π.χ. λόγω κλίσης)
  • Ταχύτατη εγκατάσταση, που μεταβάλλει εντυπωσιακά το τοπίο, καθιστώντας δυνατή τη χρήση του χώρου για ιδιαίτερες προσωπικές ή επαγγελματικές περιστάσεις (εγκαίνια, δεξιώσεις, γάμοι κ.λ.π.)
  • Οικονομία στο νερό, αφού η ποσότητα του νερού που απαιτείται για την εγκατάσταση του έτοιμου χλοοτάπητα είναι μικρότερη από αυτήν που απαιτείται για τη σπορά.