ΕΛΛΗΝΙΚΑENGLISH

Εταιρικό προφίλ

H εταιρεία “ΦΥΤΩΡΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ” αποτελεί ένα δυναμικό επιχειρηματικό εγχείρημα των Θανάση Παπανικολάου, Γεωπόνου Ανθοκομίας και Γιάννη Παπανικολάου, Οικονομολόγου, MSc. στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας καλλωπιστικών φυτών εξωτερικού χώρου.

Η εταιρεία μας συνεχίζοντας αδιάλειπτα το πανελληνίας εμβέλειας έργο του Γεωπόνου Στέλιου Παπανικολάου, που ξεκίνησε το 1965, προσφέρει στους ανά την Ελλάδα πελάτες της προιόντα και εμπορεύματα υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών σε τιμές προσιτές και ανταγωνιστικές.

ΤΑ “ΦΥΤΩΡΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ” απευθύνονται σε μια πλειάδα πελατών σε όλη την Ελλάδα δίδοντας έμφαση στους Γεωπόνους-Κηποτέχνες, τους Αρχιτέκτονες Τοπίου, τα διάφορα καταστήματα λιανικής πώλησης, καθώς και στις διάφορες τεχνικές – κατασκευαστικές εταιρείες και τους εργολάβους πρασίνου. Με όλη την πελατειακή της βάση, η εταιρεία διατηρεί άριστες σχέσεις συνεργασίας, οι οποίες βασίζονται στην προσωπική επαφή των ιδιοκτητών της με τους πελάτες.

Η “ΦΥΤΩΡΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ” έχει υιοθετήσει ως βασική αρχή επιχειρηματικής πολιτικής την ΠΟΙΟΤΗΤΑ, κάτι που προσπαθεί να εφαρμόσει καθημερινά σε όλα τα επίπεδα (παραγωγή, εμπορία, εξυπηρέτηση πελατών, ανάπτυξη συνεργασιών, κλπ.).

Έχοντας ως γνώμονα την ποιότητα- κάτι που άλλωστε αποτελεί και το αναγνωρισμένο “σήμα κατατεθέν” της- και εμφορούμενη από ένα ανανεωμένο πνεύμα όσον αφορά τις σχέσεις της με τους πελάτες και τους προμηθευτές της, δεν αρκείται στην επιτυχημένη πορεία του παρόντος αλλά προσπαθεί αδιάλειπτα να διευρύνει τις δραστηριότητές της επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες παραγωγής και σε πρωτοποριακούς τρόπους εξυπηρέτησης των πελατών της.

Λίγα λόγια για τον Στέλιο Παπανικολάου

Γεννημένος στα όμορφα Λαγκάδια Αρκαδίας, ξεκίνησε την επιχειρηματική του δραστηριότητα από τον Πύργο Ηλείας, αλλά ουσιαστικά καθιερώθηκε στη συνείδηση όλων των ενασχολούμενων με το γεωπονικό κλάδο στη χώρα μας, με τη δημιουργία της πρότυπης φυτωριακής μονάδας στο Μαραθώνα Αττικής. Δραστήριος όπως ήταν, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, συνέπειας και οργανωτικής ικανότητας, ανέπτυξε τη φυτωριακή αυτή δραστηριότητα σε πρωτόγνωρα για τα ελληνικά δεδομένα πρότυπα, εφαρμόζοντας καινοτομίες τόσο στην παραγωγική διαδικασία όσο και στον εμπορικό τομέα. Πρέπει να τονιστεί ότι με όλους τους συνεργάτες του (προσωπικό, πελάτες, προμηθευτές) είχε αναπτύξει σχέση εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού, κάτι που άλλωστε ενέπνεε και ο ακέραιος χαρακτήρας του.